Thursday, December 27, 2012

Rindu berbisik lagi...

Alhamdulillah...

seronok berada di kampung..melepaskan lelah minda yang tak pernah sudah dan tidak bertitik nokhtah.. seronok dapat melihat telatah anak2 di rumah ni.. kecoh pun ada..

dah lama tak balik..amzar uzair macam tak nak Ucu pegang dia..mama cakap Amzar manja susah nak letak..tak boleh nak berenggang..but today....I've done something! Amzar diam je bila Ucu pegang dia time mama solat Maghrib tadi..

Amzar nak senyum pun malu-malu...cute sangat! Amzar buat Ucu melting la sayang..

selain family yang selalu buat diriku rindu nak balik...Ada juga yang special kat kampung ni buat ak dapat lepaskan rindu...M.E.M.O.R.I.

terlalu banyak memori bersama sahabat2 yang tersayang...sedih gembira semua ada! kawan2 belajar jauh2..nk communicate pn terhad..well time always jealous dengan kami..memang kami still contact but then  tak boleh spend time lama2.. masing2 ade komitmen pada pelajaran..tak kurang juga yang nak final exam sekarang! Gambatte ne!

paling dirindu sahabat baik yang berkelana di perantauan,UK. Ainul Syahirah. I miss all memories wf you..balik rumah rasa lain tanpa kunjungan sahabat baikku ini.. tak ada celotehnya yang buat orang tergelak..tengok jalan je sudah cukup mengimbau memori bersama di kampung ni...Awkward la bila sahabat2 takde ni..feel lost pun ade.. TAPI.. aku doakan rindu ni sampai kepada sahabat2 yg aku cinta kerana Allah...

semoga sihat dan ceria di sana. enjoy your life and don't miss me ya, sahabat2!

1130pm
kampung teluk menara,
manir,
Terengganu..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...